Certified Big Green Egg Workshops

BBQ Workshop bij Museum BroekerVeiling!

De nieuwe workshops voor 2024 staan weer op de agenda. En met ik ben heel blij dat we ze weer op die heel bijzondere lokatie mogen geven: Museum BroekerVeiling nét boven Alkmaar in Broek op Langedijk. Ook vanwege onze bredere focus op culinair erfgoed een ideale samenwerking!

Uiteraard komen onze populaire workshops over de basistechnieken op de Big Green Egg ook dit seizoen weer terug. Daarnaast kun je ook intekenen op de workshop specials.

BBQ52 Workshop-agenda 2024 (onder voorbehoud)

28-07

13:00 - 16:00
Workshop SPECIAL - BBQ Summer Party!

Workshop SPECIAL - BBQ Summer Party! volgeboekt

Museum BroekerVeiling | Broek op Langedijk

08-08

12:30 - 16:00
Workshop SPECIAL - BBQ Xtreme - XXL Meat

Workshop SPECIAL - BBQ Xtreme - XXL Meat

Museum BroekerVeiling | Broek op Langedijk

15-08

12:00 - 15:30
Workshop SPECIAL - De GROENE BBQ

Workshop SPECIAL - De GROENE BBQ

Museum BroekerVeiling | Broek op Langedijk

Big Green Egg Certified Workshops

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij draagt als enige in Noord-Holland (en slechts 15 in heel Nederland!) trots het officiële Big Green Egg keurmerk voor workshops. Als je een workshop volgt bij BBQ52 dan ben je bij ons dan ook gegarandeerd in goede handen.

In iedere BBQ52 Workshop staat altijd één of meerdere BBQ-technieken op een kamado centraal. Dat geldt niet alleen voor de workshop Basistechnieken maar ook als je je kennis en vaardigheden wilt verdiepen in een van de workshops voor gevorderden.

Tijdens BBQ52 Basistechnieken maak je kennis met de Big Green Egg. Aansteken, onderhoud, roken, low&slow, roken, direct & indirect grillen…

BBQ52 organiseert workshops en trainingen met een creatieve insteek voor beginners en gevorderden in drie verschillende vormen:

  1. Thematische Workshops op inschrijving;
  2. Persoonlijke training op maat, naar keuze op eigen lokatie;
  3. BBQ als groepsactiviteit of teambuilding

1. Thema-workshops op inschrijving

Onze workshops op inschrijving zijn weer gestart. Er staan weer workshops rond BBQ Basistechnieken en Creatieve Vegetarische BBQ op het programma. Ook komt er speciaal voor buitenkoks met iets meer ervaring een serie thematische workshops. Hou de website in de gaten en wacht niet te lang met aanmelding, want vol=vol!

Van Basisvaardigheden, boordevol tips en tricks om nóg meer bbq-plezier en voldoening te ervaren, tot Complete Dining, waarin de logistieke uitdaging bij de bereiding van een compleet hoogwaardig driegangen diner centraal staat. Bij onze workshops op inschrijving staat de persoonlijke leercurve centraal: we leren en inspireren je om beter en creatiever te barbecuen.

Geïnteresseerd?
Klik hier om naar de agenda te gaan!

2. Persoonlijke training op maat & BBQ workshops op locatie

Om je snel en effectief wegwijs te maken in het koken met een kamado, geven wij ook persoonlijke begeleiding op maat. In onze persoonlijke BBQ-training op maat behandelen we onder meer houtskoolkeuze, het aansteken van de kamado, temperatuurbeheersing, direct- en indirect grillen, rookhout, basisaccessoires en onderhoud.

Ook is het mogelijk om samen te gaan werken om bijzondere technieken goed onder de knie te krijgen, zoals low & slow-technieken of de timing en planning van het bereiden van een meergangen diner op de BBQ. Persoonlijke training op maat dus voor 1-4 personen.

Geïnteresseerd?
Vraag hier om meer informatie!

3. BBQ voor Teambuilding & Groepsactiviteiten

Samen koken is misschien wel de leukste vorm van verbinding maken, het is in ieder geval de allerlekkerste! Teambuilding met je collega’s, het jaaruitje van de vereniging of gewoon een leuke activiteit met vrienden of familie.

Met de ervaren workshopleider van BBQ52 begeleiden we kleinere en grotere groepen om samen op de Big Green Egg een diner te bereiden. BBQ als groepsactiviteit, waarin het samenwerken centraal staat: gewoon leuk als groepsactiviteit, of heel functioneel als teambuilding!

Heeft de groepsactiviteit ook een educatief of ander doel? Laat het weten, onze onderwijservaring is groot en waar mogelijk bouwen we graag creatieve leermomenten in!

Geïnteresseerd?
Vraag hier om meer informatie!


Foto-impressie van eerdere BBQ52 workshops: