Roy Voogd, workshopleider bij BBQ52 – The Cooking Conductor, heeft in augustus 2021 het officiële keurmerk van Big Green Egg voor het geven van gecertificeerde workshops behaald. Een waardevolle garantie voor een hoogwaardige workshop!


Agenda

Zaterdag 11 augustus 2021, 13.00 – 16.30 uur
PITMASTER COMPLETE – Basisvaardigheden –
 • Meer info: klik hier.

 • Min. 6 en max. 16 deelnemers
   – € 125 p.p

  Zondag 12 september 2021, 13.00 – 17.00 uur
  DE GROENE BBQ – Vegetarische gerechten –
  Meer info: klik hier.
  Min. 6, max. 16 deelnemers
   – € 95 p.p.


  Roy Voogd (The Cooking Conductor van BBQ52) en cateringchef Tobias Sluis (Eet op Locatie) hebben elkaar gevonden en delen sinds deze zomer de prachtige kookstudio op het Buitenkeukenpark aan de Noordervaart 127 in Stompetoren.

  Samen geven we onder de naam De Smaakmakkers een nieuwe serie BBQ-workshops met een creatieve insteek voor beginners en gevorderden om het maximale aan plezier én smaak uit je kamado te halen.

  Of je nu vooral wijzer wilt worden of gewoon lekker met een hele groep aan de slag wilt gaan, onze mogelijkheden zijn zeer divers:

  • Diverse thematische workshops i.s.m. Tobias Sluis van Eet op Locatie. De workshops duren 3-4 uur en zijn op individuele intekening. Minimaal 15 en maximaal 20 deelnemers per workshop.
   – Backyard Pitmaster Complete – Bijna alle basisvaardigheden in één workshop! Meer info: klik hier.
   – Driegangen Diner op de kamado – een logistieke uitdaging die eigenlijk al begint bij het samenstellen van het diner. Meer info: klik hier.
   – De Groene BBQ – Groenten op de Big Green Egg: vegetarisch koken kan ook bijzonder lekker. Zeker als je weet waar je op moet letten. Meer info: klik hier!.
  • Prive-introductieworkshop, naar keuze bij ons op de Noordervaart 127 in Stompetoren of op eigen locatie. In een compacte training van ca. 2,5 uur voor 1 tot max. 4 personen maak ik je in wegwijs in het werken met een kamado. Ik geef je veel inzicht over houtskool, rookhout, verschillende kamado-opstellingen voor de diverse bereidingstechnieken, temperatuurbeheersing en diverse tips & trucs om een vliegende start te kunnen maken. Na afloop krijg je bovendien het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” van BBQ52 – The Cooking Conductor kado! Neem contact op voor meer info!
  • Omgaan met Vuur – BBQ’en voor teambuilding
   Samen werken aan samenwerken, ieder krijgt z’n taak in deze uitdagende workshops die op maat worden ingericht om toe te werken naar een smakelijk en plezierig gezamenlijk diner. Deze workshop is altijd maatwerk. Neem contact op!
  • Vurige Vrienden – Gewoon een te gekke middag of avond om met familie of vrienden om samen lekkere dingen te maken, met vuur te spelen en te genieten van lekkere zelfgemaakte happen en dranken. Immers: Life is all about Creating Memories! Smaken verschillen, dus ook deze workshop stel ik op maat met je samen. Deze workshop is altijd maatwerk. Neem contact op!

  Als je de focus op kwaliteit legt dan wordt álles beter. Daarom werken wij tijdens onze workshops met maar liefst 4 Big Green Eggs, hebben we voor iedere deelnemer een vlijmscherp Forged Brute koksmes klaarliggen en kopen we alleen het állerbeste vlees van LeJean VleesAtelier in.

  Wil je meer weten? Neem contact op!


  Samenwerkingspartners

  De workshops worden gegeven op de Big Green Eggs in de buitenkeukens van WWOO op het prachtige buitenterrein van binnenhuisarchitect Piet-Jan van den Kommer aan de Noordervaart in Stompetoren, nagenoeg direct aan de rondweg van Alkmaar gelegen.

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logobalk-Workshops-BASIS-1024x97.jpg
  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logobalk-Workshops-Partners-1024x97.jpg