Party BBQ bites, meergangen BBQ culinair of workshop op lokatie…

Van uitbundig bedrijfsfeest tot intieme bruiloftsdiner. Met onze 10 mobiele Big Green Eggs is het geen enkel probleem om ook bij u op lokatie te kunnen genieten van BBQ. We hebben geen vaste menu’s, maar astellen die in overleg met u samen, waarbij we van eenvoudige, maar wel gewéldige hamburgers en kippendijen net zo makkelijk overschakelen naar een luxe culinair meergangen BBQ-diner met hoogwaardige producten als wagyu en kreeft. En alles wat daartussen zit, uiteraard.

Een gewoon een keer zin in een intiem private dining met vrienden in uw eigen achtertuin? Zeg maar waar uw voorkeur naar uitgaat. Vorig jaar was de meest uitgebreide Private dining die we op locatie mochten verzorgen maar liefst 6 gangen. Een zeer exclusief feestje!

In uw achtertuin, de bedrijfsparkeerplaats of aan een bloeiend tulpenveld… Roept u maar, wij brengen onze Big Green Eggs graag naar u toe!

Geïnteresseerd?

BBQ52 kookt voor Oekraïense vluchtelingen in Alkmaar

In maart 2022 zouden we in samenwerking met de hoteleigenaar van Stad & Land een nieuw BBQ Pop-Up restaurant creëren voor de Zalige Zondag. Maar Rusland voel Oekraïne binnen ene hebben moeten besluiten om het plan uit te stellen. Hotel Stad & Land vangt sinds half maart in opdracht van Gemeente Alkmaar ruim 60 vluchtelingen uit Oekraïne op. Voornamelijk vrouwen en kinderen, aangezien de mannen achter moesten blijven om te vechten voor vrijheid.

BBQ voor Oekraïnse vluchtelingen
Als alternatief verzorgt BBQ52 al bijna een jaar iedere twee weken een BBQ-diner voor deze groep vluchtelingen. Een warm initiatief dat heeft geleid tot heel veel dankbaarheid en nieuwe diepe vriendschappen.

De BBQ52 Pop-Up Sundays worden in een later stadium zeker hervat. Meer over de opzet van de BBQ52 Pop-Up Sunday lees je hier. We gaan kijken naar een passend alternatief en zoeken daarvoor een geschikte lokatie. We houden je op de hoogte!