BBQ52 Pop-Up Sunday BBQ

NIEUW IN ALKMAAR: Vijfgangen Big Green Egg Dining

Tot aan de zomer organiseert The Cooking Conductor een nieuw BBQ52 avontuur op de Zalige Zondag: Vijfgangen Big Green Egg Pop-Up Dining! Iedere zondagavond kun je genieten van verrassende BBQ-verrassingen in maar liefst 5 gangen plus natuurlijk natuurlijk mooie BBQ-bites bij het aperitief.

Iedere BBQ52 Pop-Up Sunday heeft een avond-thema. Van Asian BBQ Adventures tot USA BBQ. En van Fully Vegan tot Mediterranean Grill Party. Iedere zondag kunnen maximaal 24 gasten aanschuiven. Letterlijk, want we werken met lange tafels waar je als BBQ-vriend aan plaats neemt om een avond lang te genieten.

Voor échte BBQ-liefhebbers
Verwacht geen chique tafellinnen en vijfsterren etiquette. Maar verwacht ook geen Bourgondisch Vreetfestijn 😉. We zijn immers met échte BBQ-liefhebbers onder elkaar! Je schuift aan met je gezelschap aan de een van de twee lange tafels en je wordt een hele avond lang verwend met mooie gerechten die bereid zijn op de Big Green Egg, maar liefst vijf lekkere BBQ-gangen lang. 

Zo ziet onze BBQ52 Pop-Up Sunday Diner er uit:

  • 17.30 – 18.30 uur: Kom binnen, schuif aan en geniet van BBQ bites & tasty dips. 
  • 18.30 uur: Koud smokey entrée
  • 19.00 uur: Warme tussengerecht van de BBQ
  • 19.30 uur: Verrassend soepje met BBQ-accent
  • 20.00 uur: Hoofdgerecht van de Big Green Egg
  • 20.30 uur: Toetje toe, natuurlijk ook van de Big Green Egg
  • 21.00 uur: Koffie of thee

Vaste couvert-prijs – all food inclusive
Een plaats aan de BBQ52 Pop-Up Tafel krijgt een vaste prijs, waarbij al het eten is inbegrepen. Je krijgt daarvoor een compleet en avontuurlijk BBQ-menu van vijf lekkere BBQ-gangen en natuurlijk de smokey amuses vooraf (all food inclusive). Je rekent direct af bij reservering via de webshop. Drankjes zijn niet inbegrepen, die reken je op de avond zelf af.


Een nieuw BBQ52 & Friends concept

BBQ52 Pop-Up Big Green Egg Dining is een samenwerking met onder meer:

Er is een parkeergarage op loopafstand, maar waarom zou je met de auto komen als je zo vanuit de trein of bus het BBQ52 Pop-Up restaurant in kunt rollen! Je kunt natuurlijk ook blijven slapen… 😉

Vergelijkbare berichten