De Nieuwe Lente van BBQ52

Een nieuwe lente, een nieuwe start! En voor BBQ52 geldt dat dit jaar dubbelop. We hebben namelijk een prachtige nieuwe lokatie voor onze vaste workshops, waarbij we voortaan iedere deelnemer achter een eigen Big Green Egg kunnen laten werken! Deze week hebben we acht nieuwe Big Green Eggs aangeschaft: maar liefst zes MiniMaxen en twee Large modellen. Speciaal voor workshops tot maximaal 8 personen.

Workshops met een eigen Big Green Egg per deelnemer
We starten vanaf de nieuwe lente: eind maart is de eerste introductieworkshop “Basistechnieken” op een mooie lokatie in Bergen NH. Meer daarover en de mogelijkheid tot intekening volgt begin maart. Vanaf die week kunnen we ook complete workshops op eigen lokatie verzorgen.

BBQ52 Picknick Events
Maar het leukste nieuws vinden we zelf onze nieuwe DIY BBQ52 Picknick Events. Voor 2 tot maar liefst 28 personen! Op een leuke picknickplek staat alles al voor u klaar: een picknickkleed, borden, bestek en glazen. Uiteraard een goedgevulde picknickmand met verse lekkernijen. En een gloeiende Big Green Egg MiniMax, waarop u zelf ter plekke uw picknick bereidt. Eenvoudig te bereiden, exclusieve BBQ-gerechtjes, goed voor een geweldige ervaring in de open lucht.

Exclusive Gastronomic BBQ52 Parties
Liever niet zelf aan de slag? Dan komen we met evenveel plezier naar u toe om van uw eigen feestje een Exclusive Gastronomie BBQ52 Party te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vergelijkbare berichten