De ideale 1-2-3 Basis voor aromatische Dry Rubs

Perfecte basis voor je eigen Dry Rub

Maar liefst vijf internationale spice blends, allemaal van topkwaliteit, uniek van smaak en perfect samengesteld. Je maakt er in een handomdraai een geweldige Dry Rub van. Iedere smaak is een unieke aromatische blend van louter waardevolle kruiden en specerijen.

In de 1-2-3-verhouding voeg je eenvoudig het relatief goedkope bruine suiker (1 deel) en zeezout (2 delen) aan de BBQ52 Spice Blend (3 delen) toe en je hebt een fantastische Dry Rub. Op die manier maak je van een royale verpakking van 80 gram maar liefst 160 gram Dry Rub!

Dit bijzondere BBQ52-assortiment is het resultaat van een creatieve blik op de vele mogelijkheden van het buiten koken. Opmerkelijk vernieuwend, maar bovenal buitengewoon lekker…

Leverbaar in de smaken:

  • Indonesië: Bumbu Soto Grill
  • Thailand: Lemongrass Curry
  • Mexico: Hot Chili & Lime
  • Caribbean: Seafood Spices Blend
  • USA: Black Coffee Spices

BBQ52 kookboek: “Buitenkok in 4 seizoen”

In het uitgebreide kookboek van The Cooking Conductor van BBQ52 vindt je tal van recepten met de BBQ52 Spice Blends. En heel veel meer. Neem hier een voorproefje!

5 Internationale Spice Blends

De Spice Blends van BBQ52 zijn ontwikkeld als unieke basis voor Dry Rubs. Iedere smaak is een unieke aromatische blend van louter waardevolle kruiden en specerijen. Perfect als 1-2-3 basis voor een unieke Dry Rub, maar ook puur geef je er in een handomdraai talloze gerechten een internationaal karakter.

De BBQ52 Spice Blends zijn bij de introductie alleen verkrijgbaar via de BBQ52 Webshop.

In de loop van 2022 wordt het assortiment uitgebreid. Neem contact op als je meer wilt weten of als verkooppunt geïnteresseerd bent!


Ons assortiment


Inspiratie voor gerechten met de BBQ52 Spice Blends