BBQ52 Workshop – Smokey Greens van de Big Green Egg

Datum:
17 juli 2022

Tijd:
13:00 - 16:30

Kosten:
BBQ52 Workshop - Verrassend Vegan BBQ | Prijs: €95,00
volgeboekt
Locatie:
BBQ52 Hot Spot
Bergerweg 82
1862 PR Bergen
BBQ52 Hot Spot
Maximaal 8 personen per workshop
Groente op de Big Green Egg: terecht dé nieuwe trend!

Groenten, paddenstoelen en andere vleesloze producten kun je fantastisch bereiden op de Big Green Egg. Het is duurzaam en gezond, dat weten we inmiddels wel. Maar voor velen is BBQ een bijna vanzelfsprekend equivalent voor gegrild vlees. De meeste BBQ’ers weten dan ook geen raad met groenten.

Tijdens deze Smokey Greens BBQ Workshop leer je hoe je fantastische gerechten zonder vlees of vis op de Big Green Egg kunt bereiden. Creative Vegan, zoals wij het noemen, want met een beetje creativiteit tover je met gemak de meest fantastische gerechten uit je kamado. Het is een volledig vegan workshop. Smaakvol & duurzaam. En toch met die lekkere smokey touch.

We gaan aan de gang met koningsoesterzammen, avocado, knolselderij, jackfruit en aubergines. Je leert hoe je een bijzondere Steak Tartare van gepofte rode biet kunt maken die op menig restaurantkaart de show zou kunnen stelen. En tenslotte maken we natuurlijk ook zelf een échte home made vegan-hamburger waar je je vingers bij aflikt!

De workshops van BBQ52 worden gekenmerkt door creativiteit, gericht op maximale smaakbeleving en beheersing van je kamado. We werken exclusief met de topkwaliteit kamado’s van Big Green Egg.

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij is de enige officieel gecertificeerde Big Green Egg workshopleider in Noord-Holland en heeft zich daarnaast ook op de Japanse grills van Yakiniku gespecialiseerd. Voor BBQ workshops ben je dan ook bij BBQ52 gegarandeerd in goede handen!

Reserveren

BBQ52 Workshop – Smokey Greens van de Big Green Egg

Datum: 17 juli 2022
Tijd: 13:00 - 16:30

Dit event is volgeboekt.