BBQ52 Workshop – Authentiek Aziatische BBQ, op lokatie in Alkmaar

Datum:
20 augustus 2022

Tijd:
13:00 - 17:00

Kosten:
BBQ52 Workshop - Authentiek Aziatische BBQ | Prijs: €95,00
reserveer hier
Locatie:
Productiekeuken Alkmaar
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

Tijdens BBQ52 Workshop Authentiek Aziatisch maak je kennis met de grilltechnieken uit onder meer Japan, Korea en Indonesië. Manieren van grillen die zorgen voor die authentieke smaken waarvan je dacht dat je die alleen in het Verre Oosten zou kunnen ervaren.

Vis, vlees én groenten!

We gaan aan de gang met exclusieve, pure producten zoals wagyu (BMS 8+), octopus, sardines, zalm en tonijn. Maar ook leer je waarom de échte Javaanse sateh babi en Japanse yakitori helemaal niets met Hollandse hompen varkenshaas of droge kipfilet te maken heeft. En je verkent de verrassend creatieve Aziatische vegetarisch BBQ, met producten als soja en jackfruit.

BBQ op de Japanse shichirin!

We werken in deze workshops met de unieke Japanse shichirin en de ronde grill voor onder meer teppan yaki van Yakiniku. In ruim drie uur tijd leer je alles om zelf thuis lekker aan de slag. En natuurlijk: alles wat we maken, moet ook geproefd worden… 😋

Op lokatie: Productiekeuken Alkmaar

Werken in een professionele horecakeuken
Deze workshop wordt aangeboden vanuit een bijzondere samenwerking op een professionele lokatie: Productiekeuken Alkmaar. Grote RVS werkbanken en de houtskool-BBQ’s onder hoogrendement afzuiginstallaties. In deze professionele keukenomgeving krijg je alle ruimte om te grillen én alle voorbereidingen zoals snijtechnieken goed te kunnen doen.

De workshops van BBQ52 worden gekenmerkt door creativiteit, gericht op maximale smaakbeleving en beheersing van je kamado. We werken tijdens de workshops Authentiek Aziatisch exclusief met de topkwaliteit shichirins en grills van Yakiniku.

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij is de enige officieel gecertificeerde Big Green Egg workshopleider in Noord-Holland en heeft zich daarnaast ook op de Japanse grills van Yakiniku gespecialiseerd. Voor BBQ workshops ben je dan ook bij BBQ52 gegarandeerd in goede handen!

Reserveren

BBQ52 Workshop – Authentiek Aziatische BBQ, op lokatie in Alkmaar

Datum: 20 augustus 2022
Tijd: 13:00 - 17:00

Er kunnen op dit moment geen reserveringen worden geplaatst voor deze activiteit.