BBQ52 Luxe Workshop Special – Driegangen menu op de Big Green Egg

Datum:
24 mei 2022

Tijd:
15:00 - 19:00

Kosten:
Standaardticket | Prijs: €125,00
volgeboekt
Locatie:
BBQ52 Hot Spot
Bergerweg 82
1862 PR Bergen
BBQ52 Hot Spot
Een luxe workshop-special, compleet met driegangen BBQ-menu

Tijdens deze bijzondere BBQ52 leer je hoe je een volledig driegangen menu op de BBQ kunt plannen, van voorgerecht tot dessert! In ruim drie uur tijd leer je waar je rekening mee moet houden voor optimale temperatuurbeheersing, het belang van mise-en-place en balans in het menu.

We gaan warmroken, indirect garen, grillen en gebruiken skillets. En passent leer je hoe je snel en effectief die gloeiend hete roosters en hitteschilden wisselt en vervangt. Alles om zelf thuis lekker creatief aan de slag te gaan zonder je handen te branden… En alles wat we bereiden, moet natuurlijk ook geproefd worden… ?

De workshops van BBQ52 worden gekenmerkt door creativiteit, gericht op maximale smaakbeleving en beheersing van je kamado. We werken exclusief met de topkwaliteit kamado’s van Big Green Egg.

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij draagt als een 15 in Nederland trots het officiële Big Green Egg keurmerk voor workshopsleiders. Als je een workshop volgt bij BBQ52 dan ben je bij ons dan ook gegarandeerd in goede handen.

Reserveren

BBQ52 Luxe Workshop Special – Driegangen menu op de Big Green Egg

Datum: 24 mei 2022
Tijd: 15:00 - 19:00

Dit event is volgeboekt.