One-stop-shopping zonder stress

BBQ52.com biedt geen gegarandeerde 24-uurslevering, simpelweg omdat wij denken dat onze klanten levensgenieters zijn en niet geloven dat u haast heeft. We gaan niet mee in die onnodige stress, omdat wij net als jij de voorkeur geven aan persoonlijke service en controle. Die is goed en daarom kiezen we ervoor om bestellingen voor verzending goed te kunnen controleren. Dat is de persoonlijke service van BBQ52.

Vóór vrijdag 14.00 uur besteld = maandag verstuurd

BBQ52 heeft zelf van een aantal producten geen voorraad, maar met onze affiliate partners hebben we afspraken over snelle levering. Bestellingen die van meer leveranciers moeten komen worden centraal verzameld en aan u als One-Stop-Shopping pakket op maandag verstuurd.

Wij werken standaard met PostNL en DHL, afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Alle verzendingen worden standaard voorzien van een track & trace code.

Levering van een Big Green Egg

In geval van de levering aan huis van een kamado, daar bellen we u altijd eerst even over op om daar een passend moment voor af te spreken. Afhalen is voor een aantal producten mogelijk. Neem daarover gerust contact met ons op!

Toch een keer spoed?

Dat kan natuurlijk best een keer voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op en we gaan onze uiterste best doen om het zo snel te leveren.