Binnenkort lanceert BBQ52 maar liefst 3 nieuwe productgroepen met een assortiment van in totaal 22 producten. Om deze vooraf nog even goed te testen zoeken we enkele mensen met een uitstekend smaakpalet en actieve ervaring als hobbykok of fervent barbecuer.

Natuurlijk maken we daar een klein, maar lekker eventje van. Je krijgt niet alleen de pure producten met de vraag hoe je het vindt en wat jij er mee zou maken, maar we zullen ook enkele gerechten met het nieuwe assortiment in de hoofdrol maken. Op het programma staan:

  1. Dutch BBQ Gouda (7 soorten)
  2. BBQ52 Spice Blends (10 soorten)
  3. Spiced Up Tea Origins (5 soorten)

Er komen in de tweede helft van april maximaal 2 proeverijen van 90 minuten in de buurt van Alkmaar en 1 proeverij in Utrecht. De data worden binnenkort bekend gemaakt.

Benieuwd? Meld je dan nu alvast aan als geïnteresseerde.
NB: Aan de proeverijen zijn geen kosten verbonden, maar je krijgt er ook niet voor betaald. We zoeken voor liefhebbers die tot de doelgroep hobbykok c.s. behoren. Bij teveel aanmeldingen volgt een selectie tot een groepsgrootte die binnen de corona-richtlijnen past. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op Contact!


AANMELDING TESTPANEL

Plaatsing is onder voorbehoud!