Reservering vrijdag 1 oktober 2021

*** persoonlijke uitnodiging *** Ga direct naar de reservering


  • BBQ52 – The Cooking Conductor is 2 jaar
  • Open Huis op onze nieuwe lokatie (kantoor, workshopruimte & kookstudio)
  • Keurmerk Big Green Egg Workshopleider
  • Introductie activiteiten vanaf Lente 2022
  • Netwerkborrel & BBQ52-Bites

De zomer is weer bijna voorbij, maar zoals jullie weten betekent dat voor The Cooking Conductor van BBQ52 eigenlijk dat het feest van de herfst gaat beginnen. Een feest dat ieder jaar weer gepaard gaat met de verjaardag van BBQ52 – The Cooking Conductor: op de eerste dag van de herfst bestaan we 2 jaar. En dat is dit jaar om meerdere redenen best een feestje waard!

Door de beperkende maatregelen rond COVID-19 heb ik helaas diverse aanleidingen voor een feestje moeten uitstellen, maar gelukkig geven de corona-maatregelen inmiddels meer ruimte. Bovendien valt er nu zóveel te vieren, dat ik dit momentum aan wil grijpen om eindelijk samen een klein feestje te vieren.

Een prachtige omgeving voor mooie ontmoetingen.
Groots, in bescheidenheid: want onze prachtige nieuwe lokatie op het WWOO Buitenkeukenpark van interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer aan de Noordervaart 127 in Stompetoren spreekt voor zichzelf. Ruimte en rust, omgeven door de schoonheid van kunst en design. Een prachtige omgeving voor mooie ontmoetingen. Een mooier nieuw thuis voor The Cooking Conductor had ik mij twee jaar geleden niet durven dromen.

Nog een reden voor een feestje
En er is nog meer te vieren: recentelijk heb ik het officiële keurmerk gekregen van Big Green Egg en mag mij nu gecertificeerd Big Green Egg Workshopleider noemen. Als Cooking Conductor een eervolle toekenning die ik met trots en waardigheid zal uitdragen én betekenis ga geven. Want deze tweede verjaardag vormt tevens een markant moment waarin ik de brug ga slaan naar een nieuwe toekomst waarin BBQ & Kunst centraal komen te staan. Maar daarover later meer…

Daarom wil ik jullie met heel veel plezier uitnodigen om samen het glas te heffen op twee zeer bijzondere jaren. En tegelijkertijd een toast om de start van een nieuwe fase in te luiden. Uiteraard gaan daarbij de Big Green Eggs in ons workshop-paviljoen aan om naast een lekker glas ook wat lekker hapjes te kunnen genieten. 

Kom je ook?
Ik zou het bijzonder waarderen als ik je samen met je partner mag ontvangen! Hieronder kun je aangeven of je komt en zo ja of je iemand meeneemt. En als je echt niet kunt, laat het dan s.v.p. ook even weten. Wellicht kunnen we dan een andere keer afspreken!


Roy Voogd
The Cooking Conductor


Reservering