vanwege opvang Oekraïense vluchtelingen in Hotel Stad en Land. Klik hier voor meer info!

***UITGESTELD***
Exclusief 5-Gangen Big Green Egg Dining

Tot aan de zomer organiseert The Cooking Conductor in Alkmaar een nieuw BBQ52 avontuur op de Zalige Zondag: Exclusief 5-gangen Big Green Egg Dining! Iedere zondagavond serveren we vijf thematische BBQ gerechten plus natuurlijk natuurlijk mooie BBQ-bites bij het aperitief.

Voor échte BBQ-liefhebbers
De BBQ52 Pop-Up Sunday’s zijn avondvullende BBQ-feestjes met fantastische BBQ-gerechten van de Big Green Egg. Verwacht geen chique tafellinnen en vijfsterren etiquette. Maar verwacht ook geen Bourgondisch Vreetfestijn ?. We zijn immers met échte BBQ-liefhebbers onder elkaar! Je schuift aan met je gezelschap aan de een van de twee lange tafels en je wordt een hele avond lang verwend met mooie gerechten die bereid zijn op de Big Green Egg, maar liefst vijf lekkere BBQ-gangen lang. 

Thema-avonden
Iedere BBQ52 Pop-Up Sunday heeft een eigen thema. Van Asian BBQ Adventures tot USA BBQ. En van Fully Vegan tot zelfs een unieke Surf & Turf. Iedere zondag kunnen maximaal 24 gasten aanschuiven. Letterlijk, want we werken met lange tafels waar je als BBQ-vriend aan plaats neemt om een avond lang te genieten.

Zo ziet onze BBQ52 Pop-Up Sunday Diner er uit:

  • 17.30 – 18.30 uur: Kom binnen, schuif aan en geniet van BBQ bites & tasty dips. 
  • 18.30 uur: Koud smokey entrée
  • 19.00 uur: Warme tussengerecht van de BBQ
  • 19.30 uur: Verrassend soepje met BBQ-accent
  • 20.00 uur: Hoofdgerecht van de Big Green Egg
  • 20.30 uur: Toetje toe, natuurlijk ook van de Big Green Egg
  • 21.00 uur: Koffie of thee

Vaste couvert-prijs – all food inclusive
Een plaats aan de BBQ52 Pop-Up Tafel krijgt een vaste prijs, waarbij al het eten is inbegrepen. Je krijgt daarvoor een compleet en avontuurlijk BBQ-menu van vijf lekkere BBQ-gangen en natuurlijk de smokey amuses vooraf (all food inclusive). Je rekent direct af bij reservering via de webshop. Drankjes zijn niet inbegrepen, die reken je op de avond zelf af.

Heb je een dieet of voedselallergie? Let dan op:
De BBQ52 Pop-Up avonden zijn niet echt ingesteld op complexe dieet-wensen. Als je ergens allergisch voor bent, dan is het misschien verstandiger om niet te reserveren, hoe spijtig we dat ook vinden. Vind je iets écht niet lekker, laat het dan bij de reservering vooraf even weten. Indien mogelijk proberen we er dan rekening mee te houden.


Een nieuw BBQ52 & Friends concept

BBQ52 Pop-Up Big Green Egg Dining is een samenwerking met onder meer:

Er is een parkeergarage op loopafstand, maar waarom zou je met de auto komen als je zo vanuit de trein of bus het BBQ52 Pop-Up restaurant in kunt rollen! Je kunt natuurlijk ook blijven slapen… ?