Vijf verrassende culinaire BBQ-gangen

Iedere gastronoom en smulpaap kent de “Chefs Table”: zittend aan een grote tafel in de keuken waar je de gerechten in de pan ziet ontstaan geniet je van een prachtig menu van de hand van de chef. Het menu van die dag, welteverstaan en je weet vooraf niet wat er wordt geserveerd, want de chef koopt die dag vers in en bepaald zelf wat er op het bord wordt gelegd. Maar één ding weet je zeker: hier proef je de pure kennis, expertise en creativiteit van de chef in optima forma.

BBQ52 Pitmasters Table
En dat is precies wat onze BBQ52 Pitmasters Table is: je schuift op een verrassende lokatie praktisch naast de Big Green Eggs van The Cooking Conductor aan en je weet dat je 5 verrassende gangen te wachten staan die allemaal op de BBQ zijn bereid. Menu’s die gebaseerd zijn op producten van het seizoen, vangst van de dag, aanbod van lokale producenten. Altijd supervers en fantastisch op smaak.

Een tafel tot maximaal 16 gasten, individueel gereserveerd of exclusief als groep geboekt. Wat er op de EGG’s komt te liggen (en wat er afkwam…) is natuurlijk het gesprek van de avond. Daarom ben je als gast ook meer dan welkom om tussendoor even aan de andere kant van de BBQ’s te komen kijken. En al je vragen aan de pitmaster te stellen, zodat je er wellicht ook nog wat extra inspiratie voor thuis mee op kan doen.

The Cooking Conductor
Vaste pitmaster is The Cooking Conductor Roy Voogd, die van zijn passie een vak heeft gemaakt, workshops geeft en BBQ-catering verzorgd. Tevens schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen”. Van oorsprong gedreven dirigent die de eerste helft van zijn werkende leven tevens in het bedrijfsleven art director was binnen zijn middelgroot marketing- en communicatiebureau. Een bijzondere creatieve basis die veel onverwachte invalshoeken voor culinaire creativiteit genereert.

De sfeer is informeel. Een plaats aan tafel kost 95 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje, naar keuze een passend wijn- of theearrangement, waters of gangbare frisdranken bij het eten.

Fuoco di Gioia Events
In de Nederlandse BBQ-wereld is er natuurlijk maar één échte Cooking Conductor. Dus dan mag je verwachten dat er ook extra bijzondere events zullen komen. Onder de titel “Fuoco di Gioia Events” (vertaald: Evenementen rond het Vreugdevuur) organiseren we unieke events, waarbij we een verrassend culinair BBQ-diner exclusief muzikaal omlijst wordt door muzikale vrienden van The Cooking Conductor. Van meeslepend klassiek tot lekker lichte muziek en jazzy moments. Hou de agenda in de gaten, want vol = vol!

BBQ52 Pitmaster at Home
Liever een BBQ52 Pitmasters Table thuis genieten? Dat kan natuurlijk ook: vraag hier naar de mogelijkheden!

Agenda

Binnenkort kun je hier de data vinden van de BBQ52 Pitmasters Tables en Fuoco di Gioia Events. Hou deze agenda in de gaten, want het aantal plaatsen is altijd zeer beperkt en… vol = vol!