BBQ52 Workshop – Rooktechnieken op de Big Green Egg

Datum:
11 juni 2022

Tijd:
13:30 - 16:30

Kosten:
BBQ52 Workshop - Rooktechnieken op de Big Green Egg | Prijs: €95,00
volgeboekt
Locatie:
BBQ52 Hot Spot
Bergerweg 82
1862 PR Bergen
BBQ52 Hot Spot
Maximaal 8 personen per workshop.

Voor velen is vooral het unieke de rokerige smaak en aroma’s wat gerechten van de Big Green Egg zo bijzonder maakt. Maar het ene rook is het andere niet. Je leert alles over koudroken, dat we natuurlijk kennen van koudgerookte zalm. Wat is het verschil met warmgerookte zalm en hoe werkt dat? En wat kun je nog meer roken?

Op welk moment is je voedsel tijdens de bereiding het meest vatbaar voor rook? Welke houtsoort gebruik je waarbij? Wanneer gebruik je mot, snippers of blokken hout? Tijdens BBQ52 Rooktechnieken leer je in ruim drie uur tijd alles om zelf thuis aan de slag te gaan met rook. En alles wat we bereiden, moet natuurlijk ook geproefd worden… 😋

De workshops van BBQ52 worden gekenmerkt door creativiteit, gericht op maximale smaakbeleving en beheersing van je kamado. We werken exclusief met de topkwaliteit kamado’s van Big Green Egg.

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij draagt als een 15 in Nederland trots het officiële Big Green Egg keurmerk voor workshopsleiders. Als je een workshop volgt bij BBQ52 dan ben je bij ons dan ook gegarandeerd in goede handen.

Reserveren

BBQ52 Workshop – Rooktechnieken op de Big Green Egg

Datum: 11 juni 2022
Tijd: 13:30 - 16:30

Dit event is volgeboekt.