BBQ52 Workshop – Creative Vegan op de Big Green Egg – op lokatie in Alkmaar

Datum:
10 september 2022

Tijd:
13:00 - 16:30

Kosten:
BBQ52 Workshop - Verrassend Vegan BBQ | Prijs: €95,00
reserveer hier
Locatie:
Productiekeuken Alkmaar
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar
Maximaal 8 personen per workshop
Vegan BBQ, ja écht dat kan. En hoe!

Volledig vegan op de BBQ? Nou en of! En we willen je graag laten ervaren hoe waanzinnig lekker dat kan zijn. Tijdens BBQ workshop komen er louter volledig vegan gerechten van de Big Green Eggs van BBQ52. Smaakvol & duurzaam. En toch met die lekkere smokey touch.

We gaan aan de gang met koningsoesterzammen, avocado, knolselderij en aubergines. Je leert hoe je een bijzondere Steak Tartare van gepofte rode biet kunt maken die op menig restaurantkaart de show zou kunnen stelen. En tenslotte maken we natuurlijk een échte zelfgemaakte hippe vegan-hamburger waar je je vingers bij aflikt!

Op lokatie: Productiekeuken Alkmaar

Werken in een professionele horecakeuken 
Deze workshop wordt aangeboden vanuit een bijzondere samenwerking op een professionele lokatie: Productiekeuken Alkmaar. Grote RVS werkbanken en de houtskool-BBQ’s onder hoogrendement afzuiginstallaties. In deze professionele keukenomgeving krijg je alle ruimte om te grillen én alle voorbereidingen zoals snijtechnieken goed te kunnen doen.

De workshops van BBQ52 worden gekenmerkt door creativiteit, gericht op maximale smaakbeleving en beheersing van je kamado. We werken exclusief met de topkwaliteit kamado’s van Big Green Egg.

Onze vaste BBQ52-workshopleider is Roy Voogd, bbq-blogger en schrijver van het boek “Buitenkok in 4 seizoenen!” Hij is de enige officieel gecertificeerde Big Green Egg workshopleider in Noord-Holland en heeft zich daarnaast ook op de Japanse grills van Yakiniku gespecialiseerd. Voor BBQ workshops ben je dan ook bij BBQ52 gegarandeerd in goede handen!

Reserveren

BBQ52 Workshop – Creative Vegan op de Big Green Egg – op lokatie in Alkmaar

Datum: 10 september 2022
Tijd: 13:00 - 16:30

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
BBQ52 Workshop - Verrassend Vegan BBQ €95,00

Registratiegegevens