DUTCH BBQ GOUDA NATURAL 50+ (280 gr)

De Naturel van Dutch BBQ Gouda is een natuurlijk gerijpte kaas van 100% Nederlandse kwaliteitskoemelk voor de echte kaasliefhebber. Met de pure smaak van jonge kaas en de intensiteit van een echte heerlijke zachte Goudse kaas. 

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK en cultuur, zout, stremsel.


DUTCH BBQ GOUDA GEITENKAAS 50+ (280 gr)

Geitenkaas van Dutch BBQ Gouda smaakt fris en licht zilt. Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koemelk en geeft minder vaak aanleiding tot overgevoeligheidsreacties. Geitenkaas is witter en anders van structuur dan de koemelkkaas.

Ingrediënten: Gepasteuriseerde GEITENMELK en cultuur, zout, stremsel.


DUTCH BBQ GOUDA  BUFFALO 50+ (280 gr)

Buffelkaas wordt gemaakt van de melk van Italiaanse buffels die grazen op de Nederlandse weilanden. Deze combinatie geeft een mooie volle unieke smaak. Deze volle romige kaas is de eerste Goudse gemaakt van buffelmelk. Heerlijk bij een glas wijn of door een salade. 

Specificaties

Ingrediënten: gepasteuriseerde BUFFELMELK en cultuur, zout, stremsel.


DUTCH BBQ GOUDA HOT CHILI PEPPER 50+ (280 gr)

De Hot Chili Pepper is een lekker pittige Dutch BBQ Gouda met echte chilipepers, speciaal voor de liefhebbers van hot & spicy. Het is de eerste natuurlijk gerijpte Goudse kaas met chili die ook écht pikant tintelt op de tong.

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK en cultuur, zout, 0,5% gebroken pepers, 0,5% chilipoeder, stremsel.


DUTCH BBQ GOUDA BLACK PEPPER 50+ (280 gr)

De aromatische zwarte peper uit India geeft de kenmerkende peperige smaak aan deze bijzondere Dutch BBQ Gouda. De versgemalen peperkorrels zijn voor de natuurlijke rijping aan de kaas toegevoegd, waardoor de krachtige pikante smaak maximaal aan de hele kaas is afgegeven.

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK en cultuur, zout, 0,5% pepermelange, 0,5% zwarte peper, stremsel.


DUTCH BBQ GOUDA BASILICUM 50+ (280 gr)

Verse basilicum geeft deze aromatisch kruidige Dutch BBQ Gouda een prachtig groene kaas. Het karakter van deze bijzondere gaat sterk richting de smaak van Italiaanse pesto, ondanks de traditionele Hollandse rijping. Een zeer bijzonder en smakelijk kaasje.

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK en cultuur, zout, 0,7%, pestokruiden, stremsel, kleurstoffen (E100, E141).


DUTCH BBQ GOUDA BLACK TRUFFLE 50+ (280 gr)

Zwarte truffel is een zeer geurige exclusieve paddenstoel die onder de grond groeit. De krachtige aardse aroma’s worden bijzonder goed door de zachte zuivel van deze Dutch BBQ Gouda opgenomen en door de natuurlijke rijping vastgehouden. In deze Dutch BBQ Gouda worden gebruikt alleen de allerbeste Italiaanse truffels gebruikt. Een zeldzaam lekker en zeer exclusieve kaas!

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK en cultuur, zout, 1,60% truffel (70% zomertruffel, water, zout, aroma), stremsel.


Voedingswaarde

gemiddeld per 100 g

  • Energie 1507 kJ / 364 kcal
  • Vetten 30,78 g
    waarvan verzadigd 20,62 g
  • Koolhydraten 0 g
    waarvan suikers 0 g
  • Eiwit 21,66 g
  • Zout 1,80 g